icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
logo_skatteetaten
  

Endringer i rutiner for innbetaling av forskuddstrekk mm

Nå sendes ikke betalingskort for innbetaling av forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift fra skatteoppkrever lenger.
Fra og med første termin 2012 (leveringsfrist 15.3.2012) blir det ikke lenger sendt ut betalingskort for innbetaling av forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift fra skatteoppkrever.

De arbeidsgiverne som fortsatt ønsker å få tilsendt betalingskort, må ta kontakt med sitt lokale skatteoppkreverkontor og avtale dette.

Informasjon om endringen er gitt via egen tekst i betalingskortene. Denne teksten ble sendt ut første gang for 4. termin, se vedlegg.

Alle arbeidsgivere oppfordres til å levere terminoppgaven (RF-1037) via Altinn. Når terminoppgaven fylles ut i Altinn, får arbeidsgiver umiddelbart oppgitt korrekt betalingsinformasjon (beløp, KID- og kontonummer) i kvitteringen. Kvitteringen kan både skrives ut og sendes direkte til andre via e-post.

Arbeidsgivere som sender oppgaven fra eget lønnssystem (sluttbrukersystem) til Altinn, kan laste ned den samme kvitteringsinformasjonen som beskrevet over. Ta kontakt med din systemleverandør dersom du er usikker på om dette tilbys i ditt lønnssystem.

De arbeidsgivere som ønsker å levere på papir, har fortsatt mulighet til dette. KID-nummer kan opprettes på  www.skatteetaten.no/kid , der arbeidsgiver også vil finne korrekt kontonummer  til den enkelte skatteoppkrever. De arbeidsgivere som ikke ønsker å bruke KID-nummergeneratoren på skatteetaten.no, må ta kontakt med  skatteoppkreverkontoret.