icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
Sykle til jobben-kampanjen
Sykle til jobben-vinnere
  

Første lagvinnere i Sykle til jobben og vinnere av vervepremier i Ås!

Midtveis i Sykle til jobben- kampanjen premierer Ås kommune beste lag så langt, og deltakerne som har vervet flest nye deltakere.

Sykle til jobben-kampanjen

Beste lag så langt

Laget med flest poeng i snitt var Friskliv Ås (i Ås kommune), med 75,5 poeng i snitt fram til 17. mai. Lagvinnerne Elin Gladheim og Ingeborg Woll får 5 kinobilletter til Ås kino i premie.

Kampanjeledelsen har fått svar fra de spreke damene om deres erfaringer med deltakelse i kampanjen:

Hvorfor ble dere med på Sykle til jobben?
Vi ble med på kampanjen da det er et flott folkehelsetiltak som er godt både for helsa og miljøet. Også liker vi godt å være fysisk aktive, kroppen er skapt for å være i bevegelse!

Har deltakelse i kampanjen bidratt til mer aktivitet?
Deltakelse i kampanjen har bidratt til noe økt aktivitet, på den måten at vi har lastet ned trenings-appen Endomondo, og det er spennende å følge med på avstander og tidsbruk.

Har dere noen oppfordringer til andre som er med, eller som enda ikke har meldt seg på kampanjen?
Nyt den fine årstiden og godværet til å benytte nærmiljøet. Børst støv av sykkelen, joggeskoa, frisbeen ol og kjenn solen varme. Får du også opp pulsen, gir det en ekstra god helseeffekt. Små grep gjør en stor forskjell på helsa.

PS: Det er fortsatt mulig å melde seg på Sykle til jobben. Husk å registrere aktivitet for å være med i trekning av nasjonale og lokale premier. Se mer her: 

Vinnere av vervepremier

Det ble også trukket vervepremier blant deltakerne i Sykle til jobben som har vervet flest nye deltakere innen 17. mai. Ås kommune takker for innsatsen med rekruttering, og håper de ivrige ververne blir fornøyde med premiene, som er gavekort på sportsutstyr.

Vinnere av vervepremier som får gavekort på sportsbutikk:

  1. plass: Grethe Borge: 1 gavekort á kr 1000,-
  2. plass: Geir-Tore Kristiansen: 1 gavekort á kr 750,-
  3. plass: Åshild Utvik: 1 gavekort á kr 500,-