icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem   ›   Politikk   ›   Planer og styringsdokumenter   ›   Øvrige planer og styringsdokumenter   ›   Kultur og fritid
blur-charity-collaboration-1493374
  

Frivilligmeldingen for Ås kommune

Ås kommune har vedtatt en frivilligmelding. Formålet er å avklare kommunenes rolle og ansvar over frivillig sektor for å skape forutsigbarhet og gode arbeids- og vekstvilkår for frivilligheten i Ås.

 

  • Frivilligmeldingen for Ås kommune finner du her: Frivilligmelding
  • Rapporten med forarbeidet til frivilligmeldingen finner du her: Sluttrapport

Kort om frivilligmeldingen: 

  1. Er et politisk dokument som viser hvordan kommunen skal samarbeide med frivillig sektor og legge til rette for økt frivillig deltagelse.
  2. Anerkjenner frivilligheten som en uavhengig samfunnssektor der samhandlingen med kommunen skal skje på frivillighetens premisser.
  3. Viser hvilke overordnede mål kommunen har som tilrettelegger og samarbeidspartner for frivilligheten, og hvilket tiltak som må gjennomføres for å nå disse målene.
  4. Skal vise hva frivillig sektor kan forvente i samarbeid med kommunen.
  5. Skal bidra til å skape gode samarbeidsrelasjoner og samarbeidsformer mellom frivillig sektor, næringsliv og de kommunale tjenestene.
  6. Skal bidra til mer forutsigbarhet og langsiktighet i samspillet mellom kommunen og frivillig sektor.
  7. Er utarbeidet i samarbeid mellom frivilligheten i Ås og Ås kommune.

Har du spørsmål?

Kontakt enhetsleder for Kultur, idrett og frivillighet, Camilla Sæbjørnsen, camilla.saebjornsen@as.kommune.no, tlf 959 39 720