icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
DIFI, 2015
  

Hjelp oss å spare ressurser og miljø!

Kampanje for flere brukere av digital post

I løpet av de nærmeste dagene vil de som ikke har opprettet digital postkasse, få en e-post fra kommunen med informasjon om hvordan man kan gå frem for å opprette digital postkasse.

Praktisk for innbyggerne

Vi tror at mange innbyggere vil synes digital postkasse er praktisk: Du unngår unødvendig ventetid, og får mange brev fra det offentlige og det private direkte i den digitale postkassen, uansett hvor du er i verden. Raskt, sikkert og enkelt!

Spare ressurser

Ås kommune sender ut tusenvis av papirbrev årlig. Det koster minst kr 10 per brev. Det høres kanskje ikke så mye ut, men til sammen er dette ressurser og penger kommunen gjerne vil bruke på andre områder som for eksempel barnehager, helse eller kulturtilbud. Målet er at flest mulig bruker digital postkasse for å spare ressurser, og ikke minst miljøet. I dag ligger Ås på 2. plass blant landets kommuner hva gjelder antall brukere av digital postkasse.

Dersom du trenger hjelp kan du ringe grønt nummer 800 30 300 eller finne mer informasjon på Ås kommunes hjemmesider. http://www.as.kommune.no/digital-post-fra-kommunen.431280.no.html

Slik skaffer du deg digital postkasse: Gå inn på norge.no

•        Velg «Digital postkasse»

•        Finn fram den elektroniske ID-en din (e-ID), for eksempel din BankID

•        Velg enten Digipost eller e-Boks

Følg instruksjonene fra e-Boks eller Digipost for å opprette postkasse.

 

 

Motta digital post fra det offentlige! from Difi on Vimeo.