icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
Honningbarna-v2011-nofx-Foto-Stian-Herdal
  

HONNINGBARNA og ÅpEn ScEnE på Midtgard

U18-konsert på Midtgard fredag 18. november. Honningbarna + ungdomsband fra Østlandet.
Med et tyvetalls festivalkonserter denne sommeren er Honningbarna uten tvil årets norske festivalvinnere. Folkemassene har tårnet seg opp på scenene de har spilt, og tilbakemeldingene har vært overveldende på hver eneste plass. I vår var Honningbarna på alles lepper. Etter denne sommeren vet alle hvem de er, hva de står for og at de leverer ett av de råeste liveshowene i landet.

Honningbarna er mye mer enn et rockeband. Det er et rockeband som tør å mene noe. Fra et opprørsk ungdomsperspektiv stapper de låtene sine med skarpe og treffsikre skjenneprekener om det uforståelige voksensamfunnet. De setter fingeren på vestlig dobbeltmoral, statslederes feighet, de rike og mektiges løgn og bedrag, bekvemmelighetsapatiet, profitørers svikefulle krigføring og mye mer. Og de leverer det med en energi og raseri som kun sinte tenåringer kan. Honningbarnas budskap taler til den ungdommen i oss som fremdeles har idealene intakt, uansett om den befinner seg i en ung kropp eller i et avslepet voksensinn. Vi kjenner oss igjen, og vi bifaller helhjertet. Derfor liker alle Honningbarna. Derfor er de det viktigste rockebandet i Norge akkurat nå. Web: www.honningbarna.no & www.myspace.com/honningbarna


Etter Honningbarna blir det ÅPEN SCENE FOR BAND med:

- MISERY CIRCUS, Oslo
www.myspace.com/miserycircus

- SACRED REVENGE, Askim / Skiptvet

- BEHIND THE REFLECTION, Ski
www.youtube.com/watch?v=OmFs109UW4k&feature=channel_video_title

- MECHANICAL FLAMES, Askim / Spydeberg
http://www.myspace.com/mechanicalflames

- NO EXILE, Oslo
www.myspace.com/noexile

Rusfritt arrangement - aldersgrense 13-18 år. Inngang 100 kr, 50 kroner for medlemmer i ungdomshusene i Ås. Dørene åpner 17.30, Honningbarna går på scenen kl 18 (de spiller på Samfunnet i Ås seinere på kvelden).