icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
Bilde av en overgrodd hekk
Bilde av en overgrodd hekk
  

Istandsetting av vei Sentralholtet

 Har du vegetasjon eller innretninger på kommunal grunn?

Gravearbeidene i forbindelse med rehabilitering av vann- og avløpsledninger nærmer seg noen steder nå slutten, og veiene skal istandsettes for å sikre at vann fra veiene går i grøfter og sluk og ikke inn i hagene til privatpersoner. I forbindelse med dette arbeidet trenger vi hele det aktuelle arealet som kommunen eier og som er avsatt til vei og veigrøft.

De som har vegetasjon eller innretninger på kommunal grunn bes derfor fjerne disse senest i løpet av måneden før asfaltering og grøfting skal skje. Berørte skal ha fått brev fra kommunen om dette.

For Fagerliveien og Solbakken settes fristen til 15. april.

Dersom vegetasjon eller annen innretning ikke er fjernet fra kommunal grunn før arbeidene med istandsetting av veien skal starte, vil kommunen ta jobben med å fjerne det som er aktuelt. Dette gjøres for aktuell huseiers regning.

Vi oppfordrer derfor til å ta en sjekk utenfor egen eiendom, og fjerne det som eventuelt er av vegetasjon eller innretninger på kommunal grunn.

Fremdriftsplan

Foreløpig fremdriftsplan for asfaltering og grøfting er:

  • Fagerliveien og Solbakken: april/mai
  • Solveien: juni/juli
  • Fjellveien og Parallellen: august/oktober
  • Tårnveien: november – (siste rest kan drøye til våren 2016)

Det må påregnes endringer, men dette er fremdriftsplanen på nåværende tidspunkt.

Eiendomsgrenser

Du kan sjekke dette i forhold til grensemerker på egen eiendom, eller ved å se på kartet (Follokart) på kommunens hjemmeside.

Her kan du søke opp adresse ved å skrive inn veinavn, for deretter å velge husnummer under riktig adresse under Søkeresultat/Adresse øverst til venstre. Gå til Meny øverst til høyre og velg Kartutvalg. Klikk på Flybilder, og ta bort avkrysningen på Markslag. Da vil dere få opp flybilder med eiendomsgrenser (merket i kartet med rødt).

Spørsmål

Dersom dere har spørsmål kan dere ta kontakt med Ås kommunes Servicetorg på telefon 64 96 20 00, som setter dere i kontakt med Dagfinn Fossum eller Mats Odden.