icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Tjenester   ›   Plan, bygg og eiendom   ›   Arealplaner   ›   Reguleringsplaner   ›   Nyere vedtatte reguleringsplaner
Raveien
  

Kunngjøring av kommunestyrevedtak – Klage på R-287 områdereguleringsplan for Ås sentralområde

Ås kommunestyre behandlet 17.06.2020 klage på områdereguleringsplan for Ås sentralområde (sak 42/20). Klagen gjaldt regulert påkobling av Raveien til ny rundkjøring på fv. 152. Klagen ble tatt til følge, og områdeplanen endres som følge av vedtaket.

Vedtaket

Ås kommunestyre har vurdert klagen i medhold av fvl. § 33.

Kommunestyret finner at klagers anførsler utgjør nye momenter som medfører en annen vurdering av saken enn det som framkommer av vedtak datert 23.10.2019. Kommunestyret vedtar følgende endring i R-287 Områdereguleringsplan for Ås sentralområde:

Utkjøring fra Raveien utgår, og det skal etableres atkomst til boligområdene vest for Raveien via gatetun på Rådhusplassen.

Klageadgang

Vedtaket kan påklages til Fylkesmannen i Oslo og Viken. Klagefristen er 3 uker fra kunngjøringsdato. Det er tilstrekkelig at klagen er postlagt innen fristens utløp. Klagen skal sendes skriftlig til den som har truffet vedtaket, det vil si Ås kommune. Den skal være undertegnet, angi vedtaket det klages over, den eller de endringer som ønskes, og angi begrunnelse for klagen. Det vises til plan- og bygningslovens § 1-9 og til forvaltningslovens §§ 28-33 og til retningslinjene i forvaltningslovens kapittel VI.

Vedlegg

Saksutskrift