icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
Rådgiver Jørn Skuterud, ordføer Johan Alnes, Felicia Sandman og Nicholas Johnson etter utdelingen av miljøvernprisen for barn og unge.
Rådgiver Jørn Skuterud, ordføer Johan Alnes, Felicia Sandman og Nicholas Johnson etter utdelingen av miljøvernprisen for barn og unge.
  

Miljøvernprisen til Kroer 4H

Barn og unges kommunestyre vedtok tidligere i år at prisen skulle gå til Kroer 4H, onsdag delte ordføreren ut prisen.

Det var under årets siste kommunestyremøte at ordfører Johan Alnes delte ut Ås kommunes miljøvernpris for barn og unge, Eilif Dahls minnepris. Prisen er på 5000 kroner, og det formelle vedtaket om hvem som mottar prisen fattes av ungdmommene selv, representert ved Barn og unges kommunestyre.

I begrunnelsen for prisen heter det at den går til Kroer 4H for at de skal lage en uteplass/gapahuk med utedo ved Koerløypa. Noe som vil bidra til at flere blir opmuntret til å komme seg ut på tur, og dermed lære seg å sette pris på natur og miljømangfoldet.

Nicholas Johnson (kasserer) og Felicia Sandman (sekretær) tok i mot prisen sammen med klubbrådgiver Jørn Skuterud.

Begge tolvåringene har vært med i Kroer 4H en stund, og synes de opplever mye moro, blant annet leire og overnattinger ute om sommeren.

- Vi fortjente å få prisen, synes begge to, som er to fine representanter for klubben som har rundt 30 aktive medlemmer.