icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
Illustrasjon selvangivelse
Illustrasjon selvangivelse
  

Selvangivelsen 2012 – hva trenger du å gjøre?

Hvis du må gjøre endringer, må selvangivelsen leveres.
Selvangivelsen er et tema for de fleste i april. Kanskje er det ikke så mye du trenger å gjøre. Hvis du ikke må gjøre endringer i den tilsendte selvangivelsen, trenger du ikke å levere. Hvis du må gjøre endringer, må selvangivelsen leveres. Skatteetaten oppfordrer deg da til å levere elektronisk. Leverer du på papir, vil du ikke få skatteoppgjøret før til høsten.

 
Dette er det viktig at du gjør:
·         Sjekk at opplysningene i den tilsendte selvangivelsen er riktige
·         Hvis arbeidsgiver, banken eller andre ikke har sendt opplysninger til skatteetaten i rett tid, vil beløpet ikke være forhåndsutfylt i selvangivelsen. Det kan også være feil eller mangler i andre poster. Da må du selv føre manglende beløp eller gjøre korrigeringer i selvangivelsen
·         Stemmer alle postene, trenger du ikke å gjøre mer!
·         Husk å sjekke kontonummer for utbetaling av til gode skatt. Er det feil, ta kontakt med Kemneren i Follo.
 
Skatteetaten.no
Rettledningen til selvangivelsen ligger på skatteetaten.no. Den finner du i en boks som heter selvangivelse. Her kan du lese mer om de spesielle temaene som gjelder deg. Er du på facebook, anbefaler vi deg å bli venn med oss. Skatten min heter vår side. Her kan du stille spørsmål, og lese hva andre lurer på.
 
E-bruker
Vi oppfordrer også alle til å bli e-bruker. En e-bruker vil motta skatteoppgjøret og selvangivelsen for neste år via elektronisk post fra skatteetaten og ikke på papir. Varsling om dette kommer på sms og på e-post. Fordelene er mange og de kan du lese om på skatteetaten.no. 
 
Lykke til med årets selvangivelse!
 
Hilsen 
 
Skatt øst