icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole   ›   Aktuelt
Tidlig innsats
Tidlig innsats
  

Tidlig innsats

Regjeringen har ambisiøse mål for skolen: Alle elever skal mestre grunnleggende ferdigheter. Alle som er i stand til det, skal gjennomføre videregående opplæring. Alle elever skal føle seg inkludert og oppleve mestring.

Ved Solberg skole jobber vi med å legge forholdene bedre til rette for læring og dermed oppnå enda bedre resultater for flere elever. Dette gjelder både elevene med behov for ekstra tilrettelegging, og for elever med behov for større utfordringer i skolehverdagen. Elevene skal oppleve mestring og utvikling på mange områder. Samfunnet har behov for mange intelligenser, både faglige, sosiale og emosjonelle, og unge mennesker som har evner og vilje til å bidra til fellesskapets beste. På Solberg skole bruker vi mer ressurser på de yngste barna for å redusere andelen som sliter med mestring senere i skoleløpet. Elevene skal tidlig få god kunnskap i basisferdighetene.